Huis
Tuin
Video

Dit zijn de leukste bankjes voor aan je eettafel

Je bent gauw geneigd een aantal mooie stoelen rondom je eettafel te zetten. Maar je kunt er ook voor kiezen om het eens helemaal anders te doen. Met een bankje aan je eettafel! Wij geven je inspiratie.

Leren bank

Een leren eetkamerbank geeft een industriële look aan je eetgedeelte. Dit staat stoer en robuust in je huis. Kies de kleur leer uit die het beste past bij jouw woning.

Houten bank

Of ga voor een houten eetkamerbank, die je mooi kunt combineren met je houten eettafel. Zo krijg je een mooi geheel in je interieur. Om het nóg beter te maken kun je in de rest van je interieur ook houten details laten terugkomen.

Bank met een kleurtje

Ook leuk: een eetkamerbank met een kleurtje. Ga bijvoorbeeld voor een gele eetkamerbank die je combineert met gele stoelen. Zo creëer je een kleurrijk geheel.

Eetkamerbank

Ga voor een eetkamerbank die je makkelijk van plek kunt veranderen. Een niet te zware bank zonder rugleuning bijvoorbeeld. Zo kun je met meerdere mensen op de bank zitten, zonder dat er een grote discussie ontstaat over hoe veraf de rugleuning van de tafel moet zitten. Wel zo handig!

Stoelen aan eettafel

Wil je toch liever stoelen aan de eettafel, maar ben je een ramp in keuzes maken? Kijk dan hier hoe je verschillende stoelen combineert rond de eettafel.

Fotocredits
Headerfoto: Station 7
Foto 1: Station 7
Foto 2: Station 7
Foto 3: Wehkamp

Foto 4: Home 24

Tekst
Julia Dilissen

 

ID: 3953

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven