Huis
Tuin
Video

Dìt wil je: de nieuwste keukentrends

& Keukensale
Trends zijn altijd in beweging en dat is in keukenland niet anders. Nieuwe technologieën, verrassende combinaties en spannende printjes. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Inductie

Inductiekookplaten zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de keukens. Het is een moderne manier van koken, waarmee je gerechten vaak sneller bereidt dan op een gaspit. Bovendien is het heel veilig, want met een druk op de knop kun je de kinderbeveiligingstoets blokkeren. Pan eraf? Dan warmte de plaat niet op, ook als jij (of je (klein)kinderen) ze per ongeluk inschakelen.

Keramisch

Een wat nieuwere trend is de keramische kookplaat. Deze werkt op elektriciteit en de bovenkant is gemaakt van glaskeramiek. Door sommigen wordt het gezien als de opvolger van inductie, omdat-ie superveilig en energiezuinig is.

Matzwart

Opvallend, gewaagd, maar eigenlijk ook heel rustig. Een matzwarte keuken. Je ziet hem steeds vaker en wij snappen wel waarom. Het is modern, trendy en past goed in de industriële woonstijl die je steeds vaker ziet. Daarnaast zie je bijna geen vingerafdrukken op matzwart, heb je iets echt unieks en kun je hem zo opvallend maken als je zelf wil.

Gouden details

Vroeger kozen we misschien liever voor veilig, tegenwoordig mag de keuken echt opvallen! En met gouden details lukt dat je zeker. Wat dacht je van een gouden keukenkraan, gouden handgreepjes of gouden knopjes voor het ophangen van de handdoeken. Helemaal leuk als je ‘m combineert met de zwarte keuken (check trend 3).

Fel kleurtje

Het lijkt wel alsof de keuken vroeger vooral functioneel en onopvallend moest zijn, maar tegenwoordig mag-ie opvallen. Bijvoorbeeld door een (deel van de) muur een lekker fel kleurtje te geven. Of door een aantal keukenkastjes er letterlijk uit te laten springen met een opvallende kleur.

Wil je meer trends op het gebied van keukens zien? Bekijk dan de website van keukensale.com.

Selien Koster
ID: 8468

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven