Huis
Tuin
Video
Keuken

Droomkeuken

De keuken is tegenwoordig steeds meer een verlengstuk van de woonkamer en geen aparte ruimte meer. Een kookeiland, zitplaatsen en lekker veel ruimte om te werken dat waren de wensen van Job. Samen met Tom Heere van Brugman Keukens & Badkamers neemt Froukje een kijkje in zijn keuken .

Bij de aankoop van zijn huis was de keuken van Job in een hoekje weggestopt. Na een grondige verbouwing en een mooi ontwerp staat er nu een schitterend kookeiland waar met meerdere personen gegeten kan worden.

Eyecatcher

Boven het kookeiland van Job hangt een gigantische afzuigkap. De vuile lucht die de afzuigkap binnen gaat, komt er aan de bovenkant weer schoon uit door het recirculatiesysteem. Tevens is de afzuigkap ook een lamp, waardoor je extra verlichting in je keuken hebt. Multifunctioneel en heel mooi om naar te kijken.

Echte materialen

In de keuken is gebruik gemaakt van echte materialen. Zo zijn de keukenkasten van fineer hout weggewerkt in de standbouw. Dit geeft de keuken een heel natuurlijke uitstraling. Ook het werkblad is van echt materiaal gemaakt namelijk granieten steen. De 5 pit gaskookplaat is van robuust materiaal gemaakt en past mooi bij het granieten werkblad.

Luxe

De keuken is van alle luxe voorzien met een quooker 3 in 1 kraan, een stoomoven, lades met een semihandgreep en de wijnkoeler. Het speciale van de wijnkoeler is dat er twee verschillende temperaturen in te stellen zijn voor zowel rode, witte als rosé wijn. 

Meer weten over de mogelijkheden op badkamergebied of zelf je badkamer ontwerpen? Ga dan naar de site van Brugman!

ID: 400

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven