Huis
Tuin
Video

Je ultieme droomkeuken: een blauwe keuken met goud én marmer

Vaak kiezen we in de keuken voor veilige, neutrale en frisse kleuren. Maar bij het zien van deze prachtige blauwe keuken met gouden details en een marmeren blad weten we het zeker: wij willen kleur in de keuken!

Wil je van je keuken een echte eyecatcher maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een gekleurde wasbak, of spannender nog: gekleurd keukenapparatuur zoals een knalgeel fornuis! Heb je het toch liever wat subtieler allemaal, maar ben je wel gek op sprekende kleuren? Dan is dit jouw droomkeuken. Deze donkerblauwe keuken mét gouden details (altijd goed!) heeft namelijk een prachtig marmeren keukenblad.

keuken blauwgoudmarmer
keuken blauwgoudmarmer

Stoer én chic

Door de denimblauwe keukenkastjes heeft de keuken in eerste instantie een stoere uitstraling, maar door de gouden grepen en fornuisknoppen en het marmeren blad krijgt de keuken eveneens een modernchice uitstraling. Maak het af met houten wandplankjes en snijplanken voor de subtiele landelijke touch en je hebt je droomkeuken voor je. Iedereen weet immers dat hout en marmer een match made in heaven is!

keuken blauwgoud marmer

Donkerblauw is een kleur die we momenteel veel terug zien komen in het interieur. Niet heel gek, want blauw staat erom bekend verkoeling en rust te geven. En juist daarom zien we ook steeds vaker donkerblauwe muren in woonkamers en slaapkamers voorbij komen. Niet zo’n fan van blauw? Ook donkergroen staat prachtig op de muur!

Marjolein Sintenie
ID: 8893

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven