Huis
Tuin
Video

Geen bieropener in huis? Zo krijg je toch je flesje bier open!

Je wilt op een zomerse dag lekker in het zonnetje zitten met een biertje in je hand. Je pakt je flesje uit de koelkast, maar komt tot een vervelende ontdekking: je hebt geen bieropener. Hoe maak je dan je pilsje open? Met een van deze manieren natuurlijk!

Je flesje openmaken met een aansteker, sleutel of bierkrat ken je waarschijnlijk al. Maar deze manieren werken echter ook heel goed.

Met een lepel

Een lepel heb je waarschijnlijk altijd wel in huis. Duw de lepel met het schepdeel onder het randje van de dop. Wip hem vervolgens omhoog. Herhaal dit rond alle kanten van het dopje, en hij zal er vanzelf afschieten.

Met een papiertje

Heb je een vrijdagmiddagborrel op kantoor, maar geen bieropener bij de hand? Loop dan even naar de printer en pak een a4’tje! Vouw heb zo strak en vaak mogelijk dubbel. Steek vervolgens het hoekje onder de dop en wip hem er zo af!

Nog een flesje

Even picknicken in het park met een kratje bier, maar geen opener bij je… Gebruik gewoon een ander bierflesje! Zet het ene flesje ondersteboven tegen de ander, met de doppen in elkaar geschoven (die onderstaande afbeelding). Wip vervolgens met de bovenste fles de dop van de onderste eraf en je kunt lekker genieten van je biertje. En hoe je het volgende flesje open krijgt? Zo: 

Julia van Rijn
ID: 8332

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven