Huis
Tuin
Video

4x de leukste en vrolijkste ideeën voor de paastafel

Of je nou gasten over de vloer hebt of gewoon een gezellig paasontbijt houdt met het gezin: een mooie paastafel is hartstikke leuk. Zo doe je het net even anders.

Had je hier al eens aan gedacht?

1. Letterbordjes

Naambordjes ken je natuurlijk al, maar in dit geval zijn het letterlijk naambordjes: ga voor borden met de initialen van je gasten. Ook leuk om zelf te maken met mooie krulletters op wegwerpservies.

2. Bloemetjes

Bij het voorjaar horen natuurlijk bloemen. Overal schieten prachtige exemplaren uit de grond, dus waarom zou je ze niet ook op de tafel terugzien? Deze narcissen staan mooi op de paastafel én blijven lang mooi doordat ze in potgrond groeien.

3. Servetten

Deze servet laat vast iedere gast glimlachen. En: het is heel makkelijk te maken, want je knoopt gewoon met een lintje of elastiekje een servet om een ei heen. Teken er een gezichtje op voor bonuspunten.

4. Vogelnestje

De vogelnestjes zijn in het voorjaar gevuld met eitjes die uitkomen. Creëer je eigen vogelnestje en haal zo de lente in huis: vul een hoog glas met eitjes en wat karton. Of ga voor een eetbare versie: kies bijvoorbeeld voor fijngesneden wortels.

Ook de paastak kun je net even anders in je huis zetten.

Fotocredits
Headerfoto: Annie Spratt – Unsplash
Foto 1: ANNA+NINA – Bijenkorf
Foto 2: Jenny Steffens
Foto 3: Helena Lyth
Foto 4: Rosemary Thyme 

Christa Koeyvoets
ID: 8010

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven