Huis
Tuin
Video

Een keuken met een luxe uitstraling? Kies voor goud!

Een luxe en chique interieur kan prachtig zijn. En wat is nou dé kleur die bij luxe hoort? Goud natuurlijk! En dit staat vooral erg mooi in de keuken.

Na het zien van deze keukens,wil jij geheid ook goud in de jouwe. Je kunt kiezen voor goud all the way, of voor een paar subtiele details. Net wat je zelf mooi vindt! 

Statement

Goud kan als je veel gebruikt heftig zijn, maar als je het goed doet is het prachtig. Een gouden achterwand of gouden keukenkastjes zijn precies genoeg goud voor in je keuken. Wees dan ook vooral niet bang om deze kleur te gebruiken!

Gouden gootsteen

Vind je een hele gouden keuken toch nog wat heftig? Dan kun je ook kiezen voor een ‘pop of color’. Een gouden gootsteen en kraan bijvoorbeeld. Dit is anders dan anders en je gebruikt toch goud in je keuken.

Details

Alleen een paar gouden details in de keuken staan ook chic. Kies bijvoorbeeld voor gouden handgrepen aan je keukenkastjes. Ook kun je de accessoires eromheen matchen, bijvoorbeeld de lamp of eettafelstoelen.

Julia van Rijn
ID: 8842

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven