Huis
Tuin
Video

Handdoekhaakjes saai? Nee hoor: kijk maar naar deze exemplaren

Pas als je het hebt, weet je wat je altijd gemist hebt: een stijlvol handdoekhaakje maakt je keuken of badkamer écht af. Wij geven je een aantal stijlvolle voorbeelden.

Goud haakje

Waarom zou je voor een saai knopje gaan als je ook voor een gouden knaller kunt kiezen? Haal de junglesferen in huis met deze palmbomen.

Een tijdloze houten wandkapstok

Een houten wandkapstok is zo'n item dat in elke kamer past. Je kunt er niet alleen handdoeken aan hangen, maar ook kleding en accessoires. Zo heb je in bijvoorbeeld je keuken niet alleen een handig haakje om je theedoek aan te laten bungelen, maar je kunt er ook keukengerei of kruiden kwijt.

Meer inspiratie? Kijk hier.

Do it yourself: maak een stoere handdoekring

Deze handdoekring kun je gemakkelijk zelf maken. Maak van een oude riem een leren lus, hang hier een metalen ring aan en hang het geheel op. Je kunt natuurlijk ook alleen een leren lus gebruiken: zorg dan wel voor een druksluiting, zodat je de handdoek er gemakkelijk af kunt halen of verwisselen.

Hulp nodig? Hier vind je de tutorial.

Fotocredits
Headerfoto: Country Roads
Foto 1: Lotte Wullems
Foto 2: Janniche - Instagram
Foto 3: The Merry Thought

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3861

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven