Huis
Tuin
Video

Zo maak je de keuken in je huurwoning toch helemaal eigen

Wonen in een huurwoning is fijn, maar heeft ook zijn nadelen. Zo kun je geen grote aanpassingen doen en al helemaal je keuken niet verbouwen. Toch zijn er wel een aantal manieren om deze ruimte toch iets persoonlijker te maken.

Wij geven je een aantal tips op je huurwoning toch helemaal naar jouw smaak in te richten, ook zonder grote verbouwing.

Gebruik tegelstickers

Waarschijnlijk mag je de tegels in je keuken niet zomaar vervangen, en daarnaast is dit ook vaak ontzettend prijzig. Een leuk en goedkoop alternatief zijn tegelstickers. Deze plak je simpelweg op de tegels en zo transformeer je gelijk je hele keuken. Deze stickers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen, bijvoorbeeld op Etsy.

Vervang de handgrepen

De handgrepen van je keukenkastjes en lades kun je makkelijk vervangen en later weer terugschroeven. Schroef ] de oude grepen los en vervang deze door varianten die wel leuk en stijlvol zijn. Bewaar de oude grepen wel zodat je ze weer terug kunt schroeven als je gaat verhuizen.

Tof keukenapparatuur

Als de keukenapparatuur niet zit inbegrepen bij de woning, dan kun je hier ook mee spelen. Zo zijn er superleuke, vrolijke koelkasten of fornuizen op de markt. Deze fleuren gelijk je hele keuken op. Ook kleiner apparatuur, bijvoorbeeld de mixer of het koffiezetapparaat kun je kopen in vrolijke kleurtjes. 

Aankleden met accessoires

Als je maar weinig mag aanpassen in je keuken, dan komt het aan op het gebruik van leuke accessoires. Denk aan hand- en theedoeken, haakjes, decoratie aan de muur en lampen. Met de juiste aankleding kom je al een heel eind.

Julia van Rijn
ID: 8652

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven