Huis
Tuin
Video

Geef je keuken een nieuwe look dankzij deze budgettip

Als je veel met je interieur bezig bent, dan zul je waarschijnlijk ook vaak de neiging hebben om alles weer om te gooien. Helaas laat de gemiddelde portemonnee dat meestal niet toe. Gelukkig kun je daarom ook met een kleine aanpassing een groots effect bereiken: geef je keuken een nieuwe look dankzij deze budgettip.

Foto: Studio McGee

 

Budgettip

Oh zo simpel, maar oh zo effectief: vervang de deurknop of het handvat van je keukenkastjes. Wissel de ouderwetse knopjes om voor een strak, stalen exemplaar of ga juist voor een stoere leren lus. Je zult versteld staan: simpele witte deurtjes krijgen meteen een frisse look! Wij geven je inspiratie!

Foto: Erik Olssen

 

Gouden greepjes

Chic de friemel! Elke keuken krijgt een elegante upgrade met een vleugje goud. Deze simpele, delicate gouden greepjes tillen elk kastje naar een hoger level.

 

Foto: Stadshem

 

Leren lusjes

Simpel, stoer én stijlvol. Leren lusjes geven je keuken een verrassende look. 

Foto: House of Joy design

 

Houten hendel

Laat je deurhendel matchen met je plankjes. Deze houten exemplaren staan mooi in een neutrale keuken en combineren goed met andere natuurlijke materialen, zoals keramieke accessoires en borden van aardewerk.

Headerfoto: Stadshem

Tekst: Lotte Wullems

ID: 2810

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven