Huis
Tuin
Video

3 slimme opbergtips voor in de keuken

Heb jij een kleine keuken of gewoon te veel spulletjes? Wij hebben drie slimme opbergtips voor je die er gegarandeerd voor zorgen dat je keuken er een stuk opgeruimder uitziet!

Maak gebruik van de achterwand

Hang wat planken tegen de wand boven je aanrecht of tegen een andere lege wand. Deze planken kun je weer vullen met kruiden, een pot met keukengerei of kopjes. Het ziet er leuk uit én het is ook nog eens handig!

Lades

Heb jij veel lades in de keuken maar weet je niet hoe je ze moet indelen? Koop een bak met daarin vakjes voor al je keukengerei, potten en pannen zodat je deze handiger kan indelen. Deze bakken kan je onder andere kopen bij de IKEA, in veel verschillende vormen, maten en materialen.

Bakjes

Gooi jij ook altijd allerlei losse zakjes kruiden, bouillonblokjes en zakken chips in de voorraadkast? Koop eens een paar bakjes en trommels waarin je deze producten kan sorteren. Dit is niet alleen handig maar voorkomt ook dat je dingen dubbel gaat kopen!

Heb je de opruimkriebels en zin om gelijk je hele huis aan te pakken? Kijk dan eerst deze serie!

Fotocredits
Eigen Huis & Tuin

Tekst
Lobke Taal

ID: 4228

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven