Huis
Tuin
Video

Iets meer kleur in je keuken? Ga voor kleurrijke keukenapparatuur

De meeste keukenapparatuur is vaak grijs, zwart of wit. Handig, want het past in iedere keuken. Toch is het wel een beetje saai, al die basic kleuren. Gelukkig kan het ook vrolijker, en wel met kleurrijke keukenapparatuur!

Wij hebben de mooiste kleuren en apparaten voor je op een rijtje gezet!

Koelkast met een kleurtje

Grote kans dat jouw koelkast zwart of wit is. Voor een touch of color in keuken kun je echter ook kiezen voor een koelkast in een toffe kleur. Rood, groen, blauw, oranje: niks is te gek. het maakt je keuken alleen maar gezelliger!

Fel fornuis

Een kleurrijke koelkast zie je wel vaak, maar een fornuis met een kleur is nog vrij onbekend in de Nederlandse keukens. Zonde! Het is namelijk een leuke manier om je lievelingskleur te verwerken in je keuken. Wat ook leuk is, is om je koelkast en fornuis te laten matchen.

Subtiel kleurtje

Een koelkast of fornuis in een opvallende kleur nemen, kan misschien nogal heftig zijn. Je kunt het daarom ook iets subtieler aanpakken. Dit doe je door ervoor te kiezen om kleiner keukenapparatuur in een kleur aan te schaffen. Denk aan je waterkoker, koffiezetapparaat, mixer et cetera. Leuk is om deze apparaten in dezelfde kleur op het aanrecht te zetten.

Julia van Rijn
ID: 8638

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven