Huis
Tuin
Video

Voor op het verlanglijstje: een koelkast in de vorm van een old school Volkswagen busje

Je kunt natuurlijk kiezen voor een netjes weggewerkte inbouwkoelkast of -als je vindt dat ‘ie best gezien mag worden- een grote Amerikaanse koelkast. Maar met déze koelkast in de vorm van een old school Volkswagen busje heb je past écht een blikvanger te pakken.

Volkswagen Bulli koelkast

De Volkswagen Bulli, of in de volksmond misschien nog beter bekend als ‘het Volkswagen busje’, heeft nu dus ook een broertje in de vorm van een koelkast. De ronde vormen, de zachte kleur blauw in combinatie met wit, de grote zilveren v-vorm én natuurlijk het bekende embleem maken deze koelkast tot een echt statement piece.

De koelkast is zelfs zó herkenbaar als het busje, dat je bijna zou denken dat iemand z’n hippiebusje gewoon even in je keuken heeft geparkeerd. Subtiel is de koelkast dus zeker niet, maar zolang je de rest van de keuken rustig en neutraal houdt zijn wij fan!

Zo restyle je de keuken op een low-budget manier
Keuken

Wat kost dat?

Nu vraag je je natuurlijk geheel terecht af wat dat kost, en we kunnen zeggen: het is geen koopje. Je betaalt €1.299 voor de Volkswagen Bulli koelkast van het merk ETNA, wat in vergelijking met de gemiddelde koelkast een hoop geld is. Maar… dan heb je ook wel wat!

Meer info over deze koelkast vind je hier!

Marjolein Sintenie
ID: 10474

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven