Huis
Tuin
Video

Zo maak jij een echte koffiecorner voor thuis!

Alle barista’s in spe opgelet! Ben jij creatief met je cappuccino’s, latte’s en alles wat met koffie te maken heeft? Je kunt zelf een kleine coffee corner in je keuken maken. Zo doe je dat!

De basics

Een plek om heerlijke koffie te maken kan natuurlijk niet zonder een goed koffiezetapparaat. Je kunt voor een ‘normaal’ koffiezetapparaat kiezen, maar je kunt het ook heel fancy aankleden. Wat dacht je van een klassieke french press of bijzonder filter automaat? Aangezien dit het belangrijkste onderdeel is, mag het best een eyecatcher zijn! Een melkopschuimer mag ook zeker niet ontbreken, als je van koffies met melk houdt! Haal de lekkerste koffie in huis en je kunt beginnen!

5x creatieve ideeën voor krijtbordverf in je interieur
Verven

De aankleding

Wil je een kleine ruimte omtoveren tot een mini koffiebar? Zorg dan dat je een krijtbord hebt, waar je de specials op kunt schrijven, zodat het net echt wordt! Dit voegt gelijk de benodigde sfeer toe. Je kunt al je koffiebenodigdheden en ingrediënten op het aanrecht zetten, maar ook een speciaal karretje of kastje gebruiken. Je kunt deze aankleden met leuke quotes in fotolijstjes en mooie accessoires zoals bijzondere koffielepeltjes, schoteltjes en servetten.

Waar je het drinkt

Nu je de perfecte koffie corner hebt, moet je natuurlijk wel een fijne plek hebben om hiervan te genieten. Maak de ervaring helemaal af door een klein, rond bistrotafeltje in de buurt te zetten. Zo heb je daadwerkelijk een minicafé aan huis!

Fotocredits:

Headerfoto: Mike Marquez - Unsplash
Foto 1 : Jonathan Borba - Pexels
Foto 2: IKEA
Foto 3: Loods 5

Esmée Duindam
ID: 10124

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven