Huis
Tuin
Video

Wow! Hiermee wordt het water van de kraan alle kleuren van de regenboog

Je handen niet wassen onder doorzichtig water, maar onder water met een kleurtje. Dat wil je toch?! Het kan met dit opzetstukje voor op je kraan.

LED keukenkraan opzetstuk

Je handen wassen doe je als het goed is een paar keer per dag. Na het plassen, voordat je gaat eten, wanneer iets vies hebt aangeraakt of in de trein hebt gezeten. Heel fijn natuurlijk zulke schone handen, maar handen wassen is waarschijnlijk niet het hoogtepunt van je dag. Het is simpelweg routine geworden. Wil je uit die routine? Wij hebben de oplossing. Met dit opzetstuk kun je je handen wassen onder gekleurd water. En dat is stiekem toch wel iets waar je je al op verheugt terwijl je nog op de wc zit...

Warm of koud?

Het opzetstuk heeft ook nog een veilige kant, want de kleur van het water laat namelijk zien of de kraan warm of koud is. Bij koud water wordt de kraan blauw, bij warm water rood. Bij een gemiddelde temperatuur is de kleur groen.

Hebben!

Wil je dit opzetstuk hebben? Dat kan! Je vindt 'm hier op AliExpress. Het stuk kost maar iets meer dan 1 euro. Je zou misschien denken dat dit ook wat over de kwaliteit zegt, maar toch heeft 79% van de 438 recensies 5 sterren gekregen. 

Fotocredits:

Headerfoto: Kaboompics -Pixabay
Foto 1: AlieExpress

Julia Dilissen
ID: 8878

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven