Huis
Tuin
Video

Ruimtegebrek in je diepvries? Zo past er meer in

Met heerlijk warm weer wil je het liefst je hele koelkast vol ijsjes stoppen. Helaas blijkt in de praktijk dat er helemaal niet zo veel past in de vriezer. Met deze tips gebruik je de ruimte in je diepvries optimaal.

Ontdooien

Als je diepvries voor de helft gevuld is met ijsvorming, is dit natuurlijk hartstikke zonde. Gelukkig kun je dit makkelijk oplossen! Met deze tips heb je je diepvries zo ontdooid.

Vries alles plat in

Restjes eten over hebben is altijd fijn. Je hoeft de diepvries maar open te trekken, je restjes in de magnetron te stoppen en voilà: je kunt eten. Wil je naast restjes nog meer kwijt in je vriezer? Stop dan alles zo plat mogelijk in plastic zakken. Zo creëer je meer ruimte.

Weg met de verpakkingen

Een grote doos met één frikandel of één raketje erin: naast dat je zo enorm wordt teleurgesteld als je twee frikandellen wil opwarmen, is dit ook niet bevorderlijk voor de ruimte in je koelkast. Weg met de verpakkingen dus!

In georganiseerde bakjes

Houd je van ruimte én orde in je vriezer? Koop dan bakjes in verschillende maten. Zo kun je alles makkelijk op elkaar stapelen, zonder dat er ruimte verloren gaat.

Fotocredits:

Headerfoto: Goumbik -Pixabay
Bron: Eetblog.nl

Julia Dilissen
ID: 8796

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven