Huis
Tuin
Video
Keuken

Meubels in de Scandinavische woonkeuken

Deze woonkeuken heeft een eetgedeelte, een enorme keuken en niet te vergeten een bar. Zo'n mooie ruimte vraagt natuurlijk om de tofste meubels. Hier lees je welke we gebruikten!

We hebben het hier over de Scandinavische woonkeuken die we maakten in Nijkerk. De meubels die we gebruikten komen van Trendhopper en hier vertellen we je er wat meer over. 

Tafel 'Biarritz'
Deze tafel kan je helemaal zelf samenstellen: je kiest uit 14 kleuren massief eikenhout en 5 verschillende soorten poten. Ook is 'ie er in verschillende afmetingen. In dit geval is er gekozen voor een standaard afmeting en een stoere X-poot. 

Stoel 'Spijn' 
Dit zie je steeds vaker: stoelen die buiten, maar ook binnen gebruikt kunnen worden. Omdat de Spijn weerbestendig is, is hij al helemaal keuken-proof. Ideaal als er eten wordt geknoeid. Het zwart past goed bij de stalen X-poot van de eettafel, maar door het verfijnde frame en de open gevlochten zitting zijn de stoelen niet zo kolossaal.

Storage-kast
Deze kast past in allerlei soorten interieurs. Hij past goed bij de vorm van de eetkamerstoelen in deze woonkeuken, omdat hij hoog op z'n pootjes staat. Het staal past weer perfect bij het frame van de tafel.

Kruk 'Trent' 
Deze barkruk is in 3 hoogtes verkrijgbaar, zodat je zeker weet dat je heerlijk aan je bar kan hangen. Het is een stoere metalen kruk met verbindingen van klinknagels. Hij ziet er industrieel uit, maar door de messingkleur oogt hij toch warm in je interieur.

ID: 2229

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven