Huis
Tuin
Video

Modern en elegant: een greeploze keuken

Houd je van een clean en strak interieur, dan heb je waarschijnlijk ook geen behoefte aan tierelantijntjes in huis. En al helemaal niet in de keuken. Grote kans dat je wegdroomt bij deze prachtige greeploze keukens!

Bij een greeploze keuken zul je logischerwijs geen gouden knopjes, leren hendeltjes (wel mooi!) of stalen greepjes tegenkomen. Alles is namelijk zo strak en minimalistisch mogelijk zodat de keuken zelf alle aandacht krijgt (en terecht). 

Foto: Hemnet

Foto: Fanny Hansson  voor Coco Lapine Design 

 

Hoe gaat dat open dan?!
We horen je al denken: Hoe gaan die kasten en lades open dan?! Daar is een handig systeem voor bedacht. Vaak hebben de deurtjes een druksysteem: geef een licht zetje op het deurtje of de lade en het veert open. Is dat niet het geval, dan is de achterkant van het deurtje vaak schuin aflopend zodat je je vingers daar achter kunt klemmen om ‘m open te trekken.

Foto: Blackhaus en Up Interiors

Foto: Sean Fennessy  voor The Design Files 

 

Compenseren kun je leren
Is je keukenwand tamelijk druk door een tegelpatroon of bijvoorbeeld terrazzo, dan kun je dit met greeploze keukenkastjes heel goed compenseren. Zo wordt het geheel iets rustiger en krijgt de mooie keukenwand alle aandacht die het verdient. 

 

Headerfoto: Petra Bindel
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2837

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven