Huis
Tuin
Video

Deze 3 moederdagontbijtjes zullen iedere moeder geheid verrassen

Moederdag is dé dag om je moeder (of de moeder van je kinderen) lekker te verwennen. Dit doe je met een leuk cadeautje, maar natuurlijk ook met een lekker ontbijtje. Ontbijt op bed is een echte klassieker, maar dit jaar is het tijd om het iets anders aan te pakken.

Met deze drie ontbijtjes zal je moeder geheid blij en verrast zijn!

1. Breakfast barbecue

Barbecueën hoef je echt niet alleen maar in de avond te doen! Je kan het ook gewoon bij het ontbijt doen. Pannenkoeken, eieren, broodjes: alles kan op de barbecue! Regent het? Geen probleem

2. Overvol buffet

Wat is er nou lekkerder dan de keuken inlopen en allemaal lekkers zien staan. Dat zal je moeder ervaren als je een buffet klaarzet. Zet de tafel of het aanrecht vol met lekkere croissantjes, broodjes, sapjes en ander lekkers. Zo kan je moeder (en jij natuurlijk) kiezen wat je wil.

3. Morning gourmet

Gourmetten doen wij Hollanders op bijna iedere feestdag, dus waarom niet op moederdag? Vervang alleen wel de stukjes vlees door broodjes en de sausjes voor beleg. Ook pannenkoeken, eieren en voorgebakken croissants kunnen prima op je gourmetstel. En zo heb je ook nog eens een lange ochtend familytime.

Julia van Rijn
ID: 8413

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven