Huis
Tuin
Video

Briljant! Dankzij deze mok hoef je nooit meer koude koffie of thee te drinken

Hè bah… ben je net even afgeleid, is je kopje koffie of thee alweer ijskoud geworden. Daar is nu wat op bedacht: deze mok houdt jouw drinken warm (maar je moet er wel wat centen voor over hebben)!

App

De Ember-mok houdt de temperatuur van je drinken op pijl. Ideaal! Met een app die je zelfs kunt linken aan je Apple Watch kun je de drinktemperatuur instellen. En dat niet alleen: de app houdt ook voor je bij hoeveel cafeïne je binnenkrijgt. Ook kun je instellingen voor favoriete dranken bewaren en de kleur van het lampje in de mok veranderen.

Uur

Deze mok zorgt er ongeveer een uur lang voor dat je drinken op de ideale temperatuur blijft. Geen zorgen dus als je even iets anders aan het doen bent: je kopje koffie of thee blijft heerlijk warm.

Prijskaartje

Fantastisch toch, deze mok? Toch is er ook een minpuntje: er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Voor een royale €99,95 ben je de gelukkige eigenaar van de Ember-mok. Niet mis, maar dan heb je ook wat. 

Lekker kopje koffie? 
Dít is het beste tijdstip om koffie te drinken.

Fotocredits
Header- en artikelfoto: Apple

Bron: Appple

Christa Koeyvoets
ID: 8059

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven