Huis
Tuin
Video

5 prullenbakken die tenminste wél mooi staan in je keuken

De prullenbak in je keuken is altijd een beetje een doorn in het oog. Er zijn maar weinig mooie varianten te krijgen en ze passen nooit bij je keuken. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn.

Deze 5 prullenbakken staan juist wél mooi in je keuken

De verstopte variant

Wil je je prullenbak helemaal niet meer zien? Verstop hem dan gewoon! Hiervoor bestaan er bijvoorbeeld speciale kasten met kiepdeuren waar je hem in kwijt kunt. Deze zijn vaak hele mooi en functioneel. Ook kun je gaan voor een prullenbak in je keukenkastje of la.

prullenbak

Statement piece

Je kunt daarnaast ook precies het tegenovergestelde doen: laat je prullenbak opvallen. Investeer in een bak met een mooie, felle kleur bijvoorbeeld. Dit is weer eens wat anders dan een saaie grijze variant.

prullenbak goud

Ongebruikt hoekje

Veel mensen hebben in de keuken een klein ongebruikt hoekje naast de koelkast of het fornuis. Hier past vaak niks tussen. Hiervoor kun je zelf een prullenbak op maat maken! Maak gewoon een bak van hout die er precies tussen past. Hierdoor valt je prullenbak minder op en hij staat ook niet in de weg!

Julia van Rijn
ID: 8764

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven