Huis
Tuin
Video

5 originele manieren om je handdoeken op te hangen in de keuken

In de keuken hangen je handdoeken vaak best zichtbaar in beeld. Daarom is het juist zo leuk om er een échte eyecatcher van te maken. Wij weten daar wel raad mee en geven je 5 ideetjes.

1. Handdoekenring

In plaats van een haakje kun je ook een ring gebruiken waar je je handdoeken doorheen doet. Je kunt kant-en-klare handdoekenringen kopen, maar je zou ze ook supermakkelijk zelf kunnen maken! Koop een ijzeren ring, nieuw of uit de kringloopwinkel, doe er een haakje aan en hij kan zo aan de muur. 

2. Turnringen

In plaats van ijzeren ringen, zou je ook voor turnringen kunnen gaan. Deze zijn van hout en vaak iets grover, en daarom een ontzettend leuke eyecatcher. Hang er een paar bij elkaar, zodat je ook meerdere handdoeken kwijt kunt. 

3. Een hangende tak

Ook superleuk en heel makkelijk om zelf te maken, is deze hangende tak. Het enige wat je nodig hebt is een leren band, een tak en wat haakjes die om de tak heen passen. 

4. Een kledinghanger

Wil je er niet zoveel geld aan uitgeven? Je kunt handdoeken ook ophangen aan een kledinghanger! Heel simpel, maar het ziet er wel direct leuk uit. 

5. Een ladder

Als je echt wil dat je hand-en theedoeken meer opvallen, is een ladder een heel leuk idee. Het is direct een opvulling van een kale muur en maakt je keuken helemaal af. 

Fotocredits

Headerfoto: Hale Mercantile Co
Foto 1: Eigen Huis en Tuin 
Foto 2: Valerie Windeck
Foto 3: Homedeco
Foto 4: Lana Red Studio
Foto 5: Why don't you make me?

Alieke van Rijn
ID: 9253

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven