Huis
Tuin
Video

Met dit apparaatje hoef je nooit meer in de pan te roeren

Niet iedereen is dol op koken. Of misschien heb je er gewoon niet veel tijd voor! Voor deze mensen is nu een apparaatje uitgevonden dat het proces net wat makkelijker maakt. Zou jij hier wel gebruik van willen maken?

Druk, druk, druk

Misschien is koken niet helemaal jouw ding, of misschien heb je er gewoon geen tijd voor, omdat je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt rondrennen. Tegenwoordig is voor ieder klein huishoudelijk probleem wel een oplossing, en zo ook nu: de Stirrtime! Niet alleen handig voor drukke mensen, maar ook voor mensen die een aantal pannen tegelijk op het vuur hebben staan. Nooit meer last van je arm door het roeren!

Stirrtime

Dit handige apparaatje zet je zo in het midden van een pan, waarna je ‘m aanzet. Meteen begint ‘ie met het roeren van de vloeistof in de pan. Ideaal bijvoorbeeld voor risotto of een soep. Op het apparaatje zit ook een handige timer, zodat je 'm precies zolang kunt laten roeren als je wil.

Zien hoe het werkt? Kijk dan maar eens naar onderstaande video.  

Christa Koeyvoets
ID: 8636

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven