Huis
Tuin
Video

3 manieren om keukengerei een stijlvol plekje te geven

Meestal verstoppen we onze pannen, potjes en ander keukengerei netjes achter een deurtje. Maar wist je dat je keukengerei ook hartstikke stijlvol kan zijn? Wij laten je zien hoe.

1. Hangende pannen

Hang al je mooiste pannen aan een rek boven je aanrecht, zoals je hierboven ziet. Superhandig, want zo heb je altijd je pannen bij de hand en het staat ook nog eens erg mooi!

2. Zwevende planken

Zwevende plankjes zijn niet alleen leuk in de slaapkamer, maar ook in de keuken. Ze zijn netjes en strak, doordat je geen boutjes en schroefjes ziet zijn deze planken ook een stuk minder rommelig dan normaal. Ideaal voor in de keuken dus. Stijl de planken met potten, glazen, borden of ander mooi keukengerei.

Keuken met plankjes

3. DIY je eigen keuken pegboard

Dit is erg makkelijk om te doen, en het resultaat is ook nog eens erg leuk! Neem een groot stuk pegboard, verf hem in de kleur die je wilt, hang hem aan je muur en hang je keukengerei op met haken. Makkie! Een superleuke extra: hier zijn alle items met een witte stift op getekend. Zo weet je altijd waar je iets terug moet hangen. 

pegboard met keukengerei

Nog geen leuk plekje voor je kruiden? Koop dan eens een kruidenrekje! Ook superleuk voor in de keuken, en te verkrijgen in verschillende stijlen.

Bekijk ook deze tips voor de keuken:

Fotocredits
Headerfoto: Apartment Therapy
Foto 1: Blog Lovin'
Foto 2: A Beautiful Mess

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3811

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven