Huis
Tuin
Video

Strakke woonkeuken: Eindresultaat

Keuken
In Vleuten gaven we de keuken van Ariëtte en zoon Joaquin een flinke makeover. Wat voorheen nogal een oubollige ruimte was, is nu een moderne woonkeuken. Niet alleen zit er een strak keukenblok in, maar ook een gezellige eethoek waar de bewoners met vrienden en familie kunnen tafelen.

De oude keuken van Ariëtte en Joaquin  was niet 'je-van-het': die had zijn beste tijd wel gehad. De keukenkastjes waren beschadigd, er zat een barst in het aanrecht en zo waren er nog een aantal mankementen. Ariëtte wilde graag een nieuwe, gezellige keuken en de hele ruimte mocht op de schop. Hier zie je nog even het ontwerp dat we maakten voor deze woonkeuken.

Stoere basis

De ruimte ziet er nu heel anders uit: het keukenblok is verplaatst naar de lange muur, waardoor het allemaal veel ruimer oogt dan eerst. Ook kan Joaquin, die in een rolstoel zit, nu makkelijker overal tussendoor. In de eethoek die op de oude plek van het keukenblok staat, kunnen ze gezellig zitten met familie en vrienden. Met de producten van KARWEI hebben we deze keuken een hele nieuwe uitstraling gegeven. Op de grond legden we stoere tegels met een betonlook. De combinatie van deze materialen, dus het hout, het zwart en de betonlook-tegels, zorgt voor een stoere, en strakke basis. De zachtgroene kleur op de muur in de eethoek zorgt dan weer voor een gezellige toevoeging. KARWEI heeft een overzichtje gemaakt van de kleurnummers en materialen die gebruikt zijn. We maakten verder een vernuftige wandkast van steigerbuizen, een bijpassende eikenhouten eettafel en daarbij staan weer stoere basic eetkamerstoelen. 

Hoe creëer ik dit interieur zelf? 

  • Meer inspiratie doe je op in het moodboard bij deze woonkeuken.
  • Wil je de gebruikte producten shoppen? Check dan de Shop The Looks van deze week.  Let op: dit is een make-over van eerder dit jaar en het kan zijn dat de producten niet langer op voorraad zijn.
  • Maak ook zo'n stoere wandkast van steigerbuizen voor in jouw eigen huis.
  • Ook de houten opbergbank kun je zelf maken.

Bekijk de klusvideo's

Meer weten over de  klussen die je in deze keuken-makeover tegenkwam? Bekijk de klusvideo's en volg de stappen!

ID: 2300

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven