Huis
Tuin
Video

Dankzij dit tafelkleed kijk je nooit meer op je telefoon tijdens het eten

Kijken jij en je tafelgenoten ook constant op de mobiele telefoon, terwijl je eigenlijk samen wat tijd had willen doorbrengen tijdens het avondeten? Hier blijkt de ultieme oplossing voor te zijn gevonden:

Samen

We schreven al eens dat we allemaal erg veel op onze telefoon zitten. Ook tijdens het eten hebben we daar helaas nog wel eens een handje van. Maar daar is nu wat op gevonden: een tafelkleed met de toepasselijke naam SAMEN.

Geblokkeerd

Hoe het werkt? Het tafelkleed, bedacht door de Utrechtse Ralf Lambie, heeft bijzondere zakken aan de randen. Hierin stop je je telefoon, waarna je zeer zeker niet gestoord meer zult worden. De zakken zorgen er namelijk voor dat alle signalen worden geblokkeerd. Geen berichtjes meer dus!

Luxe

Meer tijd om van elkaar te genieten dus, dankzij SAMEN. Toch zal je helaas nog even moeten wachten totdat je het tafelkleed kunt aanschaffen, want hij ligt (nog) niet in de winkel. Lambie ontwierp het kleed speciaal voor een expositie rondom het thema luxe, genaamd LUXE? Veranderende Verlangens.  

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Freestocks - Unsplash
Artikelfoto: SAMEN

Bron: Elle

Christa Koeyvoets
ID: 8908

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven