Huis
Tuin
Video

Tip voor de feestdagen: kies voor een servies dat straalt

Witte, ronde borden zien we al zo veel. Niks mis mee, maar het is ook wel eens leuk om te experimenteren met wat vrolijker servies. En wat is daar nu een betere periode voor dan de feestdagen?

Van confetti tot marmer, van roze tot donkerblauw: er zijn tal van chique, glimmende borden waardoor je heerlijk kunt genieten van je eten. Want eten van een mooi bord maakt het eten toch al meteen lekkerder? Hier alvast wat inspiratie voor jouw shiny borden. 

Confetti

Met deze roze borden met goude confetti erop wordt jouw diner zeker een feest. Lekker vrolijk, én stijlvol.

Verfspatten

Een bord met verspatten klinkt niet heel chique, maar dat kan het zeker zijn. Zoals deze blauwe borden met gouden spetters. Heb je meteen een smoes als je zelf wat spettert tijdens het eten. Hoort bij de stijl toch?

Patroon

Je droomt heerlijk weg in borden met een patroon. Heb je meteen iets te doen als je eten op is en de rest van de tafel nog bezig is. 

Het heelal

Ook heel mooi: borden waarbij het lijkt alsof je in het heelal bent. Dit hoeven geen borden te zijn met een overvloed aan sterren. Het heelal kan ook heel subtiel naar voren komen. 

Marmer

Marmer blijft mooi, ook in serviesgoed. Het geeft je diner meteen een stijlvolle uitstraling. Je hoeft niet per se te gaan voor het klassieke wit met zwarte marmer. Combineer dit bijvoorbeeld met marmer van zwart en blauw. Welk bord is jouw favoriet?

Fotocredits
Headerfoto: Suiteonestudio -Instagram
Foto 1: Suiteonestudio -Instagram
Foto 2: Suiteonestudio -Instagram
Foto 3: Suiteonestudio -Instagram
Foto 4: Articture
Foto 5: Articture

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3352

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven