Huis
Tuin
Video

Van rommelig en druk naar een veilige, landelijke gezinskeuken

Eveline en Robert wonen met drie zoons in Zevenhuizen. Ze komen maar niet aan de keuken toe en willen deze graag zo veilig mogelijk vanwege hun autistische zoon. Thomas en stylist Rosa schieten te hulp en creëren een veilige omgeving voor het gezin.

Thomas en het klusteam beginnen met het leeghalen van de keuken. Alles wordt eruit gesloopt, zodat ze ook bij de leidingen kunnen komen om die te verleggen. De grootste wens van Eveline en Robert is dat het een veilige keuken wordt en dat ze tijdens het koken hun kids in de gaten kunnen houden. Daarom komt er een kookeiland met inductiekookplaat met zicht op de woonkamer.

Een frisse start met een nieuwe en moderne slaapkamer
Slaapkamer

De keuken moet rust uitstralen, dus het team gaat aan de slag met neutrale terra kleuren. Om het geheel niet saai te maken, worden er speelse geometrische tegels op de vloer gelegd. Er wordt een mooie kokend waterkraan gemonteerd met beveiliging, zodat de kinderen deze niet per ongeluk aan kunnen zetten.

Onze stylist Rosa maakt het landelijke ontwerp helemaal af door mooie accessoires toe te voegen. Hier kiest ze voor natuurlijke materialen met hier en daar een kleuruitspatting. Aangezien de kleuren van de keuken al vrij veel rust uitstralen, is het leuk om in de accessoires voor iets onverwachtere kleuren te kiezen. Rosa kiest voor groene kleuren, omdat deze goed passen bij de fijne planten zoals de Poinsettia en de Hedera!

Nu de keuken eindelijk af is, kan het hele gezin genieten van de strakke en veilige omgeving. Zo is er meer rust voor het hele gezin!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9717

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven