Huis
Tuin
Video

Weinig opbergruimte in de keuken? Maak gebruik van magneten

Met een kleine keuken moet je slim omgaan met de ruimte die je hebt. Er zijn tegenwoordig zoveel keukenspullen die een plekje moeten krijgen. Maar er zijn ook genoeg handige tips zodat je de ruimte die je wel hebt optimaal kan benutten.

Pasta potten

Berg je pasta op in potten in plaats van losse verpakkingen. Zo zijn je producten ook nog eens langer houdbaar. Kies voor potten met een ijzeren deksel. Vervolgens maak je magneten vast aan de onderkant van de keukenkastjes boven je aanrecht. Je kunt deze met secondelijm vastmaken. Je kunt nu de potten aan de magneten hangen. Zorg er wel voor dat je sterke magneten gebruikt anders vallen je potten er af.  

Een andere optie is het bevestigen van de deksels aan de onderkant van je keukenkastje. Je kunt dan je potten erin draaien en zo blijven ze ook hangen.

Kruidenpotjes

Kruiden nemen vaak heel veel ruimte in als ze in een kastje staan. Maar heb je wel eens gedacht om je kruiden in magnetische kruidenpotjes te doen? Potjes met een magnetische deksel kun je overal kwijt. Op de deur van je koelkast bijvoorbeeld.

Fotobronnen

Headerfoto: Laura Mitulla - Unsplash

ID: 3026

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven