Huis
Tuin
Video

Van oubollig appartement naar frisse woonstudio van nu

In samenwerking met KARWEI
De kleine en gedateerde studio van Lisa was hard aan een opfrisbeurt toe. Haar wensen: minder bruin, minder oubollig en meer (opberg)ruimte. Vorige week maakte Thomas samen met KARWEI een mooi begin met een fris gestuct muurtje en een knappe nieuwe white washvloer. Deze week heeft hij nog veel meer slimmigheidjes voor kleine ruimtes in petto en wordt de studio afgestyled tot een sfeervolle ruimte met karakter.

Multifunctionele meubelen

Samen met KARWEI maakte Thomas verschillende meubelen met een dubbelfunctie. Zo kan het verrijdbare aanrecht ook als eettafel dienen, en is het bankje onder deze slimme eettafel tegelijkertijd een opbergmeubel. Maar dat is nog niet alles! Het wandmeubel in Lisa’s studio is namelijk een kast, bureau en bed in één. En heeft ze geen van drieën nodig, dan klapt ze het meubel in en staat het ook niet in de weg. Slimmer wordt het niet.

Rust, ruimte, sfeer en luxe

Om de ruimte niet kleiner te doen lijken dan ‘ie al is, is er samen met KARWEI besloten om met rustige kleuren te werken: denk aan grijs-, groen- en wittinten. De juiste meubelen en accessoires zorgen vervolgens voor sfeer en karakter. Zo geeft het verrijdbare aanrecht -dat ook als eettafel kan dienen- de keuken een stoere look. Handig: de lamp boven het verrijdbare aanrecht kan mee verplaatst worden. Zo heeft Lisa altijd voldoende licht. Het rookglas van de lamp geeft de ruimte bovendien een touch of luxury, en de messing details zijn helemaal van nu. Je vindt al deze producten terug in de Shop the Look van deze week. In het ontwerp lees je meer over de kleurkeuzes en vind je alle klustips.

Nóg meer inspiratie voor het slim en mooi inrichten van kleine ruimtes vind je hier.  

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI
Citroën Nederland
 

MET DANK AAN
AEG
Atelier Stone
Bosch 

ID: 2545

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven