Huis
Tuin
Video

Zo maak je van je snijplank een blikvanger in de keuken

Je kunt je snijplanken natuurlijk gewoon opbergen in je keukenkastje, maar eigenlijk is dat zonde. Want je kunt er veel leukere dingen mee. Snijplanken mogen gezien worden en kunnen echte blikvangers worden in je keuken als je ze op een creatieve manier laat zien.

Aan de kapstok

Hang de planken bijvoorbeeld op aan een kapstokje. Dit is een leuke toevoeging aan je interieur én het is praktisch. Zo kunnen de houten planken ook nog eens helemaal goed opdrogen na het afwassen. 

Tegen de muur

Zet je collectie snijplanken tegen de muur. Dit geeft een mooie look aan je keuken. Maak gebruik van snijplanken van verschillende kleuren of materialen om het geheel nog stijlvoller te maken.

Aan een wandrekje

Hang je planken aan een wandrekje. Combineer het met planten om een natuurlijke look te creëren.  Niet moeilijk en het staat meteen super sfeervol in je keuken.

Snijplanken als bord

Je hebt het misschien wel eens gezien in praktisch elk restaurant: snijplanken die gebruikt worden als borden. Dit kan ook super stijlvol zijn in je eigen keuken. Ga voor mooie houten, robuuste snijplanken als borden als er vrienden komen eten. Weer eens wat anders dan ronde, witte borden. Welke manier voor het gebruiken en opbergen van je snijplanken is jouw favoriet?

Fotocredits
Headerfoto: Ryan Christodoulou -Unsplash
Foto 1: Vibekedesign -Blogspot
Foto 2: Mittogvaarthjem -Blogspot
Foto 3: Cottonwoodacres -Instagram 
Foto 4: GettyImages

Tekst
Julia Dilissen

 

ID: 3335

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven