Huis
Tuin
Video

Geef je keuken een upgrade met een zwarte kraan

Als je je keuken een nieuwe look wil geven, denk je vast al snel aan het vervangen van je keukenkastjes. Maar wist je ook dat een kleine aanpassing kan zorgen voor een groots effect? Onze aanrader: een zwarte kraan.

Een elegante zwarte kraan

Om je keuken een verrassende nieuwe look te geven, hoef je niet per se alles te verbouwen. Simpele aanpassingen, zoals het vervangen van de handvaten, kan al zorgen voor die gewenste upgrade. 

Een extra vleugje elegantie voeg je wat ons betreft toe door je zilveren kraan te vervangen voor een stijlvolle zwarte variant. Het oogt strak, modern en geeft elke keuken een eigentijdse twist.

In combinatie met een licht aanrechtblad springt een zwarte kraan er echt uit en vormt het zo een ware eyecather. Een strakke keuken en marmeren accenten passen mooi bij deze minimalistische stijl.

Durf je het aan om te kiezen voor een donkere keuken? Dan mag een zwarte kraan natuurlijk ook niet ontbreken. Het zijn de details die het plaatje écht compleet maken.

Psst.. ook heel mooi: creëer een gevoel van luxe in je badkamer met zwarte details.

Fotocredits
Headerfoto: Sini Liikala
Foto 1: Hecker Guthrie
Foto 2: Love Shop Share
Foto 3: Adore Magazine

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3630

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven