Huis
Tuin
Video

5x blikvangers voor in de kinderkamer

De kinderkamer is dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. In je eigen slaapkamer wil je misschien een wat meer volwassen uitstraling, maar van de kinderkamer kun je een waar paradijs maken. Hoe je dat doet? Wij laten je 5 blikvangers zien ter inspiratie.

1. Tipi tent

Met een Tipi tent hoeft je kind eigenlijk helemaal niet meer op vakantie. Hij of zij kan gewoon op vakantie in zijn of haar eigen slaapkamer. Zet indianenmuziek op, ga schminken en laat ze helemaal in de indianensfeer komen.  

2. Schommel

Schommelen kan buiten in de tuin, maar als je genoeg plek hebt kan je kind ook lekker schommelen in de slaapkamer. Ideaal in de koude wintermaanden. Maak de schommel bijvoorbeeld vast aan het plafond met een balk. Heb je een zolderkamer? Dan heb je misschien al wel mooie, grove balken aan het plafond zitten die je kunt gebruiken.

3. Glijbaanbed

Opstaan is niet altijd het leukste moment van de dag, ook niet voor je kinderen. Maar dat kan het wel zijn, met een glijbaanbed! Extra voordeel: doordat een glijbaanbed een hoogslaper is, krijg je meer ruimte op de kinderkamer. Onder het bed kan bijvoorbeeld weer een bureautje staan.

4. Krijtbord

Een krijgbord is hartstikke leuk voor je kind, én het staat ook nog eens stijlvol. Multifunctioneel dus! 

5. Speels kleed

Ga voor een speels kleed op de kinderkamer om een knusse sfeer te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kleed waar je kind ook lekker mee kan spelen. 

Fotocredits
Headerfoto: GettyImages
Foto 1: IIovespeelgoed
Foto 2: AtelierSukha 
Foto 3: Otto
Foto 4: Steigerhuys
Foto 5: Wehkamp

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3282

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven