Huis
Tuin
Video

Wauw! 3x het leukste behang voor de kinderkamer!

Met de gigantische keuze aan behang tegenwoordig is het niet moeilijk om leuk behang te vinden, maar soms zien we door de bomen het bos niet meer! Daarom hebben we een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet, je kids vinden ze gegarandeerd fantastisch!

Studio Onszelf

Voor stoer behang moet je bij Studio Onszelf zijn, die geweldig behang hebben voor jong én oud. Ze hebben onder andere jungle- en dierenbehang en behang met leuke patroontjes. Ze werken met lichte, mooie kleuren en goede kwaliteit behang, score!

Wallpaper Stories

KEK Amsterdam is onder de naam Wallpaper Stories een eigen kinderlabel gestart, en dat vinden we leuk, heel erg leuk! Deze behangetjes zijn geïnspireerd op kinderboeken van onder andere Fiep Westendorp en Max Velthuis. Op de afbeelding hieronder vind je een illustratie waarop het paard Langhors staat, uit Puk van de Petteflet. 

Naast dat het behang van Wallpaper Stories superleuk is, is het ook nog eens handig in gebruik. De illustraties zijn geprint op meerdere banen vliesbehang, waardoor het makkelijk aan te brengen is. Zowel in de hoogte als in de breedte kan het behang bijgesneden worden. 

Studio Iris van Tricht

Ben je op zoek naar minimalistisch behang? Dan moet je bij Iris van Tricht zijn! Van palmboompjes tot tipi’s, van ananassen tot papieren vliegtuigjes, écht al deze behangetjes zijn geweldig leuk. Ook fijn: door gebruik te maken van ‘licht’ behang kan je in de rest van de kamer lekker los met kleur.

Heb je leuk behang gevonden en behangtips nodig? Lees hier wat de do's en don'ts zijn!

ID: 4231

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven