Huis
Tuin
Video

De leukste muurstickers voor de kinderkamer

Wil je de kinderkamer inrichten of een make-over geven, dan ben je al gauw geneigd te gaan schilderen als je een compleet nieuwe look wil neerzetten. Maar er zijn ook nog makkelijkere oplossingen: de muursticker. Kleine moeite, groots effect. En geloof ons, het is toffer dan het klinkt!

Denk je aan muurstickers, dan zie je waarschijnlijk direct schreeuwerige Disneyfiguren, drukke patronen en gigantische bomen met felgekleurde dieren voor je. Vinden de kinderen ongetwijfeld leuk, maar jij als ouder mag daar natuurlijk ook wel enige invloed op uitoefenen. Daarom hebben we een aantal mooie én stoere muurstickers -die zowel jij als je kind mooi zal vinden- voor je op een rijtje gezet. 

Foto: Project Nursery en Etsy

 

Stijlvol minimalistisch
Houd je van patronen of illustraties, maar heb je het liever niet zo schreeuwerig, dan kun je natuurlijk voor stijlvol zwart/wit kiezen. Uiteraard kan dit ook met een andere kleur als ondergrond.

Foto: Idecoroom  en Etsy 


Toch weer die bomen

Ah daar is ‘ie dan toch nog: de boom. Maar deze varianten zijn toch net even wat stijlvoller door de rustige kleuren en de minimalistische stijl.

Foto: E-Glue en Etsy


Voor de stoere kinderen
Ook voor de stoere kinderen is er volop keuze wat betreft muurstickers. Grote (en kleine) dinosaurussen, superhelden, auto’s, astronauten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bestaan in stickervariant. Maar pas op, de kans bestaat wel dat je kind zijn of haar kamer nu niet meer uit wil komen.

 

Headerfoto: Etsy
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2842

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven