Huis
Tuin
Video

De leukste wiegjes waar je baby in weg kan dromen

Natuurlijk wil je een wiegje hebben waar je kindje het lekkerst in slaapt, de hele nacht door het liefst! Maar zeg nou eerlijk: het oog wil ook wat. We zetten de mooiste kinderwiegjes op een rij waarin je kindje ook nog eens heerlijk in weg kan dromen. Voor welke look ga jij?

Foto: Christine Simply Bloom 

 

Rotan
Ga voor lekker retro met een prachtig rond wiegje van rotan (afkomstig van de rotanpalm). In combinatie met zachte pastelkleuren of wit creëer je een prachtig geheel, zowel voor jongens als voor meisjes!

 

Foto: Monte Design Rockwell Bassinet 

 

Lekker schommelen
Wie houdt er nou niet van schommelen? Bonus: je kleintje valt extra snel in slaap.

 

Foto: Stylish Bump

 

Koper
Een koperkleurig wiegje?! Waarom niet! Het staat prachtig in combinatie met pastelkleuren. Meer koperen details aan je woning toevoegen? Hier lees je daar meer over!

 

Foto’s: Chels and Co  en Sharon Montrose  

 

Strak en licht
Houd je niet van glimmende poespas en heb je het liever gewoon lekker licht en neutraal? Dan zit je met deze strakke, witte wiegjes altijd goed. En ook fijn: je kunt het met alles combineren. Zoals je hierboven ziet met zwart-, grijs- en wittinten, maar ook met warmere kleuren.

Foto: Desenio  en My Baby Tips 

 

Lekker laten hangen!
Net als de schommelwieg moet ook dit relaxed zijn voor de baby. Eigenlijk net een hangmat, maar dan tenminste wél comfortabel!

 

Psst.. zo'n schommelwieg heb je wellicht al een keer eerder gezien. Designer Jan des Bouvrie gebruikte het namelijk in een van zijn metamorfoses.

 

Headerfoto: Kara Hynes 
Tekst: Marjolein Sintenie

 

ID: 2811

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven