Huis
Tuin
Video

Met deze 3 dingen moet je rekening houden in de speelkamer

Hoe fijn is het als kinderen hun eigen speelkamer hebben waar ze zorgeloos kunnen spelen. Wil je dit ook in huis? Dan kun je zelf aan de slag gaan om een kamer in huis om te toveren tot een waar speelparadijs. Het maakt niet uit welke ruimte je hiervoor kiest, alle kamers zijn geschikt.

Ondergrond

Zorg voor de juiste ondergrond in de speelkamer. Vinyl en laminaat zijn ondergronden die je gemakkelijk schoon krijgt en hierdoor erg geschikt. Aan de andere kant spelen kinderen graag op de vloer. Kies daarom voor een vloerkleed zodat ze een zachte ondergrond hebben. 

Opbergruimte

Kinderen hebben vaak veel speelgoed om zich heen verzameld. Zorg daarom voor voldoende opbergruimte. Denk aan handige opbergtips zoals een bankje met opbergruimte of een kastenwand met veel vakken.

Creativiteit

Kinderen zijn heel creatief en kunnen dit lekker op de loop laten in een eigen speelkamer. Maak een leuke knutseltafel waar je kinderen aan de slag kunnen. Je kunt ook kiezen om een muur te verven met krijtverf of koop speciale verf voor op ramen. Zo kunnen ze met hun creaties alle kanten op in de nieuwe speelkamer.

Fotobronnen

Headerfoto: Rawpixels - Unsplash

ID: 3024

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven