Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Van roze kinderkamer naar stoere, stijlvolle tienerkamer

De kamer van Edie was een echte kinderkamer waar roze de boventoon voerde. Daar moest verandering in komen. Met de middelbare school in het vooruitzicht, kon de kamer wel een opknapbeurt gebruiken. Samen met KARWEI ging Thomas aan de slag om de kamer te veranderen in een stoere, stijlvolle tienerkamer. Nou, dat is gelukt!

Licht en ruimtelijk

Meer ruimte was een belangrijke wens van Edie en haar moeder Barbera. Om dit te bereiken werd een wand verplaatst, een extra dakraam gemaakt én voor nieuwe kleuren gekozen. Lichte, heldere en natuurlijke kleuren zorgen in de tienerkamer voor een ruimtelijke en frisse sfeer. Dit zien we terug in de wanden, maar ook in de eikenhouten vloer die in combinatie met het lichthouten podiumbed zorgt voor eenheid.

Opbergruimte

In de kinderkamer was weinig opbergruimte, dus ook dat was een wens van Edie en haar moeder Barbera. Thomas maakte een wandkast, een flexibele plankenwand en twee ingebouwde kledingkasten naast het bureau. Daarbij is er nog een zee aan opbergruimte onder het podiumbed. Dankzij deze opruimmogelijkheden, oogt de ruimte groter.

Warm met roze

De tienerkamer krijgt een warmere sfeer door de hanglamp van gevlochten gaas en de messing vloerlamp. Dit wordt versterkt door het gebruik van warme materialen, waarbij de kleur roze niet meer de boventoon voert maar nog wel als warme accentkleur naar voren komt. In combinatie met blauwe en oranje tinten krijgt het roze een stoer karakter.

Stoere tieneraccessoires

De juiste accessoires zorgen voor de finishing touch in de tienerkamer. Hier zien we roze weer als subtiele accentkleur terugkomen. Zo pronkt er een fluwelen roze fauteuil in de kamer met daarin een zigzagkussen in stoer contrasterend blauw. In combinatie met de messing vloerlamp, het houten krukje en het witte vossenbeeldje wordt het een stoer geheel en een échte tiener hangout.

Je shopt de producten uit de tienerkamer hier én hier zelf!

ID: 3852

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven