Huis
Tuin
Video

Vintage in de babykamer? Zo leuk kan dat zijn!

Ben je ook zo fan van vintage meubels? Naast dat ze beter zijn voor het milieu en vaak wat goedkoper zijn dan nieuwe meubels, staan ze ook ontzettend leuk in het interieur! En niet alleen in de woonkamer, ook de babykamer kunnen we er heel bijzonder mee maken. Daarom geven wij je wat inspiratie hoe je dit kunt aanpakken!

Een rotan bedje

Rotan geeft het interieur een botanische sfeer en daarom is het ook leuk om dit toe te voegen in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een vintage bedje van rotan. Je kunt dit heel goed combineren met warme kleuren zoals donkeroranje of donkergroen. Houd je meer van een basic kinderkamer? Wit en grijs staat er ook heel goed bij!

12x onze favoriete decoraties voor in de kinderkamer
Kinderkamer

Eiken kast

Wil je de babykamer toch wat stoerder maken? Dan is een vintage eiken kast een heel goed idee. Deze donkere houten kleur staat mooi bij lichte, vrolijke kleuren. Op deze manier wordt de babykamer echt een mix van verschillende materialen, kleuren en stijlen. 

Een rotan mand

Natuurlijk kun je vintage ook in de kleine details terug laten komen, zoals bijvoorbeeld een rotan mand. Een mand is sowieso heel handig voor alle kleine spulletjes of voor de pampers. Wanneer je dan voor zo'n vintage rotan mand kiest, worden die pampers juist een toevoeging aan de babykamer!

Rotan all the way

Helemaal gek van rotan? Dan zou je ook rotan als basismateriaal kunnen gebruiken voor de babykamer. Zo kan je al de meubels aanschaffen in dit materiaal, maar ook dingen als mandjes, een spiegel of zelfs het onderstuk voor het aankleedkussen! Je creëert op deze manier echt een natuurlijke babykamer.

Vintage poster

Ook grote, oude schoolposter zijn ontzettend leuk om dat fijne vintage gevoel vast te houden. Het leuke is dat zulke schoolposters vaak ook nog eens heel leerzaam zijn voor als je baby een peuter is geworden. 

Alieke van Rijn
ID: 9754

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven