Huis
Tuin
Video
& KARWEI

Zo krijg je een stoere meisjeskamer

Leuk hoor, zo’n roze kamer met hartjes en prinsessen, maar misschien wil jouw dochter dat wel helemaal niet. Heb jij een dochter die liever een stoere slaapkamer heeft? Dan hebben wij een aantal tips voor de inrichting

Kleurgebruik

Natuurlijk kun je met het kleurgebruik al heel veel doen. Geen roze, rood en paars, maar liever wat stoerdere kleuren. Wat dacht je van verschillende tinten groen, gemixt met grijs en zwart. Dat staat garant voor een stoere kamer!

Behang

Een goede oplossing voor een stoere kamer: een leuk behangetje. Niet met hartjes, bloemen en zilveren kroontjes, maar bijvoorbeeld deze, zwart-wit met vierkantjes. Of deze: groen vliesbehang met driehoekjes.

Stoer bed

Ook met het bed kun je een statement maken voor een stoere meisjeskamer. Ga in ieder geval voor een bed met strakke vormen, in plaats van een bed met bogen en lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan deze groene bedbank; heeft ze meteen een plek om te chillen met vriendinnen. En wat dacht je van een bed dat nét even anders is dan je standaard 1-persoonsbedje. Een bedstee bijvoorbeeld, of een podiumbed misschien?

Accessoires

Natuurlijk kun je met accessoires ook alle kanten op. Wat dacht je van deze nachtlampjes? Of deze prachtige spiegel met zwarte metalen rand? Toch iets van kleur toevoegen? Ga voor deze poster met illustratie van een alligator of kies voor deze met een leuke boodschap voor je dochter.

ID: 8247

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven