Huis
Tuin
Video

Is je kledingkast te klein? Wij geven je 4 oplossingen

Je staat in de winkel en wordt op slag verliefd op een superzachte, dikke trui. Maar je denkt er even niet bij na dat die trui ook nog in je kast moet passen... Help! Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Wij geven je er vier!

1. Goede indeling

Is je kledingkast wel echt te klein? Kijk eens goed hoe je je kast hebt ingedeeld. Een stapel omvallende sokken of riemen is niet echt bevorderend voor de ruimte. Kies in plaats daarvan voor bakjes waar je alle kleine dingen in kunt sorteren. Zo zou je zien dat je meer ruimte overhoudt dan je zou denken.

2. Kledingrek

Ben je tot de conclusie gekomen dat je kast toch écht te klein is voor je gehele collectie aan kleding? Ga dan voor een extra kledingrek waar je je pronkstukken aanhangt! Dit kan een mooie toevoeging zijn aan je interieur, én dit is lekker praktisch. Aan een kledingrek kun je veel kwijt, ook je dikke jas. En zo hoef je niet helemaal in je kast te duiken als je ’s morgens haast hebt en je moet omkleden.

3. De kapstok

Heb je geen ruimte voor een extra kledingrek, hang dan wat kledingstukken aan de kapstok! Dit is misschien niet de meest geschikte plek voor bh’s en onderbroeken, maar je dikke jassen of vesten kun je hier prima kwijt. Scheelt toch weer een hoop ruimte. 

4. Verspreiden in ruimtes

Wie heeft ooit gezegd dat alle kleding in de kledingkast moet liggen? Juist, niemand! Verspreid je kleding over verschillende ruimtes om je kledingkast iets minder overvol te maken. Want zeg nu zelf, ook al willen we het zo graag, in de koude winterdagen heb je geen korte broeken nodig. Stop in de winter bijvoorbeeld al je zomerkleding in je reiskoffer! 

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Priscilladupreez -Unsplash

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3821

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven