Huis
Tuin
Video

4 redenen om voor witte lakens te kiezen

Hartstikke mooi, al die prachtige prints op het beddengoed. Maar eigenlijk worden wij vooral heel gelukkig van witte lakens. Saai? Wij vinden van niet! We geven je 4 redenen waarom wij voor witte lakens kiezen.

1. Voelt nóg schoner
Witte lakens voelen nóg schoner. En dan hebben we het vooral over het moment dat je in je bed stapt als je het bed nét hebt verschoond. Dat gevoel is natuurlijk altijd al ultiem, maar al helemaal wanneer het krakend witte lakens zijn die net uit de was komen en nog zo heerlijk knisperen.

2. Permanent hotelgevoel

Witte lakens doen ons denken aan een schoon bed in een hotel (aangezien vrijwel alle hotels witte lakens hebben). Hoe fijn is het dan wel niet om ook thuis een permanent hotelgevoel te ervaren. Beetje jammer dat de roomservice er niet bij inbegrepen is.

Foto: Westelm

 

3. Lekker volwassen
Vooral de millennials onder ons kunnen dit beamen. Het moment waarop je overstapt van drukke prints naar witte lakens voelt zó volwassen (niet te verwarren met oud uiteraard).

 

4. Creëert een serene rust in je slaapkamer
Een witte slaapkamer creëert sereniteit en laat je slaapkamer groter doen lijken. Nou hoef je natuurlijk niet meteen je hele slaapkamer wit te maken, maar lichte lakens helpen daar in ieder geval wel bij.

Foto: Jessica Castro - Unsplash

 

Kleurige details
Als je voor witte lakens gaat betekent het natuurlijk niet dat kleur verboden is. Kleurige details in de vorm van een kussen met een leuke print staan daarbij juist leuk. Een donkere muur staat overigens ook erg mooi bij wit beddengoed, vooral omdat het bed zo nóg witter lijkt.

Foto: Sylvie Tittel - Unsplash

 

Rommelig mag!
Hoewel je misschien altijd geleerd hebt dat je meteen je bed moet opmaken als je ‘s morgens opstaat (staat wel zo netjes), blijkt het juist beter te zijn dat je dat niet doet. Waarom niet? Dat lees je hier.

 

Headerfoto: Logan Nolin - Unsplash
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2852

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven