Huis
Tuin
Video

5 van de leukste bedden voor stoere kinderen

Zeg eens eerlijk.. Ben je niet een klein beetje jaloers op deze geweldig stoere bedden? Dit is toch de ultieme droom voor ieder kind?

Kinderen naar bed zien te krijgen is niet altijd even makkelijk. Maar het helpt al zo veel als ze een stoer bed hebben waar ze zich heerlijk in thuis voelen. En stoer… dat zijn deze bedden zeker! We zetten vijf van de stoerste bedden op een rij ter inspiratie:

1. Kamperen in eigen kamer

Kamperen is natuurlijk sowieso al een avontuur voor kinderen, en soms misschien zelfs net iets te spannend. De oplossing? Kamperen in je eigen kamer met dit geweldige bed in de vorm van een tent. Als je kind zich daar niet veilig in voelt weten wij het ook niet meer…

stoer bed tent

2. Voor de actieve kinderen

Met een touw naar boven klimmen om je bed in te kruipen en met de glijbaan weer naar beneden roetsjen wanneer de wekker gaat. Dat is toch geweldig? Of zoals het bij de meeste kinderen waarschijnlijk gaat: Naar boven klimmen, naar beneden glijden, naar boven klimmen, naar beneden glijden, naar boven klimmen, naar beneden glijden, naar boven klimmen en dán pas slapen…

stoer bed glijbaan

3. Boomhutbed zonder boom

Heb je in je tuin geen boom staan waar je een boomhut in kunt bouwen? Dan bouw je er toch gewoon een in de slaapkamer? Zelfs zonder boom gaat dat prima.

stoer bed boomhut

4. Knus en stoer tegelijk

Op dit bed zijn wij een beetje jaloers, omdat het niet alleen heel stoer is, maar ook nog eens heel knus oogt. Vooral het ‘zolderkamertje’ daarboven met de sfeervolle lampjes. Overigens ook erg handig wanneer je logés krijgt.

stoer bed

5. Voor de surfhippies

Is jouw kind al een beetje een surfhippie in de dop? Dan kan zo’n Volkswagen surfbusje eigenlijk niet ontbreken in zijn of haar kamer. Zowel in het busje als er bovenop ligt een heerlijk matrasje om op te slapen.

stoer bed

Fotocredits
Headerfoto: Oeuf le Blog
Foto 1: Cuckoo Land

Foto 2: Cuckoo Land 
Foto 3: Oeuf le Blog
Foto 4: Elle Decoration
Foto 5: Project Nursery

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3360

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven