Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een kledingrek in je slaapkamer

Je kunt al je kleding in een kledingkast stoppen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je mooiste stukken te laten pronken aan een kledingrek. Het liefst ook nog eens een mooi kledingrek. Wij geven je wat inspiratie!

1. Minimalistisch

Ga voor een minimalistisch kledingrek. Dit geeft een stijlvolle uitstraling aan je interieur. Ga bijvoorbeeld voor een rek in roségoud die je combineert met roségouden kledinghangers.

2. Decoratieve plank

Of voeg er juist nog een extraatje aan toe, zoals een decoratieve plank. Hier kun je bijvoorbeeld prima planten op kwijt om wat extra sfeer te geven aan het kledingrek. Zo combineer je een opbergplek voor je kleding met een decoratief hoekje.

3. Extra opbergruimte

Weinig ruimte in huis? Zorg dan ook voor wat extra opbergruimte in het kledingrek. Kies er bijvoorbeeld voor om je sokken in een laatje te stoppen, zodat het niet te druk wordt rondom je kledingrek. Zo kan alle aandacht gaan naar je kledingrek, én naar de prachtstukken die aan het kledingrek hangen.

4. Inclusief schoenen

Ook handig: een kledingrek inclusief schoenenplankje. Zo heb je ook meteen een plek waar je je schoenen kunt opbergen.

5. Boomstam

Je kunt ook zelf een creatief kledingrek maken. Zo kun je een boomstam met touwtjes aan het plafond hangen. Dit geeft je interieur een speelse uitstraling.

Fotocredits
Headerfoto: Shannacamilleri -Unsplash
Foto 1: Kwantum
Foto 2: Liebwut -Instagram
Foto 3: Ikea
Foto 4: Urban Outfitters
Foto 5: Tanjavanhoogdalem -Instagram

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3667

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven