Huis
Tuin
Video

OMG! Er bestaat nu ook een burrito deken voor je baby!

Om je baby lekker warm te houden, wikkel je hem of haar waarschijnlijk in een dekentje. Een beetje zoals een burrito… Maar er is nu een manier om je baby echt als een schattige burrito op te rollen, namelijk met deze deken met tortilla print!

Eerder schreven wij al over de burrito blanket: een grote deken die lijkt op een wrap. Maar... deze leuke deken blijkt er nu dus ook voor baby’s te zijn!

Babyburrito

UncommonGoods verkoopt dus een schattig, klein dekentje in de vorm van een tortillawrap. Het is een zachte deken van een ademende stof. Je kindje kan het dus niet te warm krijgen. De ‘burrito baby’ is het perfecte cadeautje voor je zwangere vriendin, of gewoon voor je eigen kleine.

UncommonGoods

De deken is dus te koop bij de webshop UncommonGoods en hij kost €42,60,-. Voor dit geld krijg je niet alleen de leuke deken, maar ook een schattig bijpassend mutsje. De diameter van de deken is iets meer dan een meter, genoeg ruimte om je kleine baby in op te rollen dus.

Julia van Rijn
ID: 8253

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven