Huis
Tuin
Video

Heeft je bed geen hoofdbord? Dat zou voor een slechtere nachtrust kunnen zorgen

Heeft jouw bed om wat voor reden dan ook geen hoofdbord? Misschien is het dan handig dit toch eens te gaan overwegen. Een hoofdbord zou namelijk voor een betere nachtrust zorgen!

Er zijn natuurlijk een hoop dingen die invloed hebben op je nachtrust. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van je matras, je telefoongebruik, het licht in je slaapkamer en natuurlijk de temperatuur. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat ook het wel of niet hebben van een hoofdbord van invloed is op je nachtrust? We leggen het je uit:

Wel of geen hoofdbord

Volgens de Chinese ‘Feng Shui discipline’ is een hoofdbord noodzakelijk voor een goede nachtrust. Volgens Feng shui-expert Bryce Kennedy zorgt een hoofdbord ervoor dat je je veiliger en comfortabeler voelt in je bed. Hij legt uit: “Het visueel aanwezig zijn van een hoofdbord zorgt voor een veilige ruimte om tot jezelf te komen.”

Wat denk jij? Zal het werken? Het is in ieder geval het proberen waard! En probeer dan ook gelijk deze 7 Feng Shui-stappen die je helpen bij een goede nachtrust.

Slaaptips nodig?

Kun je nog wel wat slaaptips gebruiken? Dan zit je hier goed:

Fotocredits
Headerfoto: Rhema Kallianpur - Unsplash

Tekst
Marjolein Sintenie

Bron: PureWow

ID: 4156

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven