Huis
Tuin
Video

Zo handig: dit bed helpt bij een snurkende partner

Een snurkende partner: er is niets vervelender. Je kunt er niet door slapen, het geluid is irritant en niks lijkt ertegen te werken. Tot nu, want Auping heeft volgens AD Wonen de ideale oplossing tegen een snurkende partner.

Beddenfabrikant Auping heeft de ‘Smart base’ uitgebracht. Dit zijn verschillende verstelbare bedbodems waarmee je je partner een zetje kunt geven als hij of zij snurkt.

Smart base

De Smart Base bedbodems werken met een Auping Connect-apparaat. Deze monteer je onder de bedbodem en kun je bedienen via een app op je telefoon. Deze app meet het geluid en hoort het dus als er gesnurkt wordt. Dan zorgt hij ervoor dat de bodem van het bed beweegt zodat je partner stop met snurken. Handig!

Meer functies

De anti-snurkfunctie is niet het enige handige aan dit bed. Je kunt hem ook gebruiken als wekker. Het Connect-apparaat meet wanneer je het lichtst slaapt en dan beweegt het bed om je wakker te maken. Ook kun je het bed verbinden aan je speaker of slimme verlichting.

Auping

Er zijn drie verschillende Smart Base-bedden van Auping. Het topmodel kost 1525 euro, maar dan heb je wel een elektrisch verstelbaar rugdeel, voetendeel en hoofdeinde. De andere twee modellen zijn wat goedkoper, maar hebben dan ook minder functies.

Julia van Rijn
ID: 8678

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven