Huis
Tuin
Video

Om deze belangrijke reden moet je je bed écht regelmatig verschonen

Het bed verschonen: het is misschien niet je favoriete klusje in huis, maar het is wel een heel belangrijke. Je stelt het misschien wel vaak uit, maar nadat je dit leest doe je dat zeker niet meer…

Zoals je hier al kon lezen, kun je je bed het beste iedere week verschonen. Anders gebeurt er namelijk iets heel vervelends met je huid. 

Slecht voor je huid

Slapen in een vies bed zorgt namelijk voor veel puistjes! En dit geldt niet alleen maar voor jongeren met jeugdpuistjes, maar voor alle leeftijden. Het maakt ook niet uit hoe goed je je gezicht wast, een vies kussensloop maakt dat allemaal weer ongedaan.

Tijdens het slapen blijft er namelijk vettigheid en bacteriën achter in je bed. Als je hier de volgende nacht weer in gaat slapen, komt dat terug op je huid en veroorzaakt het puistjes.

Beddengoed wassen

Je kunt je beddengoed dus het beste iedere week wassen, en dan het liefst op minimaal 40 graden. Bij erge puistjes of acne kun je je kussensloop beter nog vaker wassen, of in ieder geval omdraaien. Zo komt er zo min mogelijk viezigheid terug op je gezicht.

Julia van Rijn
ID: 9081

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven