Huis
Tuin
Video

Tipi’s, Volkswagenbusjes en schelpen: dit bedrijf maakt de tofste bedden

Je kinderwens wordt eindelijk werkelijkheid! Je kan nu een bed aanschaffen in de meest sprookjesachtige vormen. Een eigen tipi bijvoorbeeld, of een Volkswagenbusje. Wat voor bed heb jij altijd al willen hebben?

Dromen

Het Portugese bedrijf Circu ontwikkelt de meest bijzondere bedden. Bijvoorbeeld een enorme tipi, voor de Pocahontas onder ons. Dit bed is zeker niet basic, want er zit een ingebouwd speakersysteem in. Of een Volkswagenbusje, waarmee je op de roadtrip van je dromen kunt gaan. Je hoeft je busje zelfs (bijna) nooit meer uit, want het bed beschikt ook over een minibar en een tv. Andere mogelijkheden: een luchtballon, een kasteel of een vintage vliegtuig.

Kleine Zeemeermin

Bij ons de grote favoriet: het bed in de vorm van een schelp. De Kleine Zeemeermin zou nog jaloers zijn ook! Het bed, inclusief rond matras, heeft een lamp aan de bovenkant die je knusse schelp sfeervol kan verlichten.

Prijzig

Het bedrijf maakt niet alleen magische bedden, maar ook ander fantastisch meubilair. Zo maken ze ook een stoel in de vorm van de raket van Kuifje. Het meubilair koop je helaas niet voor een prikkie. Logisch natuurlijk, want het is ook niet niks. Op de website kun je de prijs van een gewenst bed of meubelstuk aanvragen.

Christa Koeyvoets
ID: 8903

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven