Huis
Tuin
Video

5x bijzondere hotels in Nederland

Heerlijk, samen een nachtje weg. In deze bijzondere hotels in Nederland wordt het uitstapje éxtra speciaal!

Waar zou jij wel eens een nachtje willen doorbrengen?

1. Wijnliefheber

Hmmm… een lekker glaasje wijn gaat er bij ons wel in. Bij jou ook? Dan voel je je vast thuis in Hotel Vrouwe van Stavoren. Hier vind je slaapkamers die in een wijnvat gebouwd zijn. Er is zelfs een wellness-wijnvat met jacuzzi en sauna! 

2. Hobbits

Voor de liefhebber van de populaire filmreeks The Hobbit is er niks mooier dan deze hotelkamer op Camping Geversduin. Heb je het niet zo op campings? Wees gerust, want er zitten privébadkamers bij de Hobbitwoning. Mocht je hierheen willen, wees er dan snel bij want de kamers zijn bijna altijd volgeboekt.

3. Watertoren

Dit hotel is niet voor mensen met hoogtevrees: hotel Villa Augustus is gevestigd in de voormalige watertoren van Dordrecht. De hoge toren betekent dat bijna iedere kamer een adembenemend uitzicht heeft. Villa Augustus werd zelfs door uitgeverij Taschen verkozen tot een van de mooiste plekken ter wereld om te overnachten. 

4. Midden in de natuur

In de Drentse natuur ligt deze natuurlodge. En dat is zeker niet primitief, want bij het huisje zitten een sauna en hot tub! Dat is pas echt ontspannen. Ook het interieur van het huisje vinden wij beeldschoon. 

5. Oerhollands

Vlakbij de wereldberoemde attractie de Zaanse Schans ligt dit bijzondere hotel waar je naar kunt blijven kijken. De buitenkant is namelijk gemaakt van opgestapelde Zaanse huisjes in vier tinten Zaans groen. Ook het interieur is niet mis, want het hotel heeft verschillende themakamers als de Verkadekamer en de Albert Heijnkamer.

Kun je niet genoeg krijgen van al die te gekke plekken om te overnachten?
Kijk ook eens naar deze Airbnb’s

Fotocredits
Headerfoto: VVV Dordrecht
Foto 1: Hotel Vrouwe van Stavoren
Foto 2: Camping Geversduin
Foto 3: VVV Dordrecht
Foto 4: De Vier Eiken
Foto 5: De Vier Eiken
Foto 6: Inntel Hotels

Christa Koeyvoets
ID: 8033

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven